29 februar 2012


Så er det på mandag, at vores e-skitsebog udkommer.
Vi glæder os meget til at vise Jer, hvad vi har lavet.

Kunne DU tænke dig at VINDE 1 stk. af vores skitsebog?

Skriv en kommentar til dette indlæg, senest lørdag den 3. marts kl. 23.59,
hvor du fortæller hvorfor du kunne tænke dig at vinde en skitsebog?

Vinderen offentliggøres her på bloggen, søndag den 4. marts.
Så kan du ha' din præmie, på udgivelsesdatoen - mandag den 5. marts.Ha' en dejlig og kreativ dag,
Annette

13 kommentarer:

Mette Neele sagde ...

Uhhhhhhh... kunne godt ønske mig at bogen blev min, for jeg får lavet ALT FOR FÅ layouts da jeg mangler inspiration til opsætning... Spændende :)

10na sagde ...

Uh, jeg vil super gerne vinde den nye skitse bog. Så kan det være startskuddet til at jeg begynder at lave layouts og ikke kun kort.
Kh 10na

Anne Thormose sagde ...

Jeg ELSKER skitser og laver sjældent et layout uden. Desværre løber jeg ofte tør for inspiration og genbruger de gamle skitser, så jeg har i den grad brug for nye skitser, så min stadig voksende stak af billeder, kan blive scrappet. ;o)

wishoff sagde ...

Tillykke med ebog som jo bare ville være vildt dejlig at eje da jeg gerne vil bruge skitser, men syntes jeg mangler nogle nye at bruge...
Og så er de samlet et sted... Fedt

Sabrina Krighaar sagde ...

Jeg skal vinde fordi jeg meget gerne vil blive bedre til at bruge skitser, og jeg er sikker på den her bog vil være et stort skub i den rigtige retning.

Margit sagde ...

YES... det ville være SUPER fedt... elsker skitsebøger... og bruger stadig jævnligt dem fra S'n'D...(og savnede én i år :o(...)
Ha' selv en dejlig dag...

Brit sagde ...

Tillykke med udgivelse af jeres Ebog... glæder mig til at se den...
Og selvfølgelig skal jeg vinde bogen, for dels at få noget inspiration, men også fordi datteren min (efter sigende) er "model" i bogen :)

Mette sagde ...

Tillykke med udgivelsen. Jeg glæder mig meget til at se bogen. Jeg savner ofte inspiration til mine Layouts og i stedet for hele tiden at surfe rundt efter skitser på nettet, vil jeg have stor glæde af jeres bog. På den måde bliver der også mere tid til scrap.... :-)

Knus Mette

Tina M. sagde ...

Vil rigtig gerne i gang med at lave LO, men går i stå, når jeg sidder med det selv, da jeg bliver i tvivl om "det hele fungerer visuelt". Med en skitsebog ved hånden - både derhjemme og på farten (telefonen følger altid med) ;-) -kunne jeg altid guides og inspireres.
Mange hilsner fra Tina M.

Susanne sagde ...

HER!!!!!!
Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde denne skitsebog.
Grunden til det skal være mig, som skal vinde er at jeg er en ny opstartet scrapperinde. Og derfor ville jeres skitsebog HELT sikkert være med til at hjælpe mig helt på vej...
God weekend. KNUS

Curly sagde ...

Jeg må være selvskrevet til at vinde den præmie!!!
Er simpelthen for dårlig til at få lavet LO'er til trods for at jeg har masser af billeder liggende!!! Inspiration... JA TAK :)

Anja Kjærgaard sagde ...

Jeg har længe ledt efter en god bog med skitser og ideer, men endnu ikke fundet en. Har lavet masser af altered art og kort, men ikke mange layouts. Men jeg vil gerne lave layouts, jeg tror bare, at det er jeres bog, der vil sætte gang i det!
Det ser spændende ud.

Connie sagde ...

Tillykke med bogen.

Bare fordi jeg ved I er super gode til det med skitser....