14 oktober 2011

Sidste weekend skulle ha' været en stille og rolig weekend i scrapbookingens tegn. Fredagen startede som den skulle. Fik sendt Niels til Sverige på golfweekend. ½ dag på arbejdet og en tur til fys. med mine 2 tennisalbuer. Hente Victor - som blev hentet af Farmor, og leveret hjemme igen søndag. Hente Karia - gøre hende klar til Halloween fødselsdag, leveret til et meget uhyggeligt pyntet hjem. Lige en tur i Rema og handle lidt, inden jeg skulle hjem og scrappe... Men NEJ, sådan blev det ikke. Jeg besvimede nede i Rema, og måtte en tur med ambulancen på Glostrup Hospital - hvor jeg først fik lov at ta' hjem lørdag aften. Fik taget nogle blodprøver, som var helt okay. Fik scannet mit hoved - og alt var også okay, der var ikke nogen tegn på blodpropper, tumor, epilepsi el. lign. Det eneste de har kunne finde var galt, var at min blodsukker i ambulancen og om nattet til lørdags, var for lavt. Så troede man at alt var fint, og vi kunne gå hjem. Men så kom de lige tilbage og fortalte at jeg ikke må køre bil i ½ år. WHAT...! Havde fået en mindre "straf" hvis det havde været epilepsi. Så jeg skulle være velkommen til at kontakte embedslægen og klage. Så det er jeg i fuld gang med at gøre klar...

Måske har min fys. været for hård ved mig, og måske glemt at sige at jeg skulle drikke en masse vand efter min behandling. Måske har det været p.g.a. en meget stresset september-periode... Eller måske noget andet...!

Skal til LogeScrap i morgen, sammen med 12 andre kvinder - og det glæder jeg mig rigtig meget til. Nu jeg ikke fik scrappet i sidste weekend.

I aften, skal jeg bare slappe af og se Vild med dans, sammen med Karia.


Ha' en dejlig og kreativ aften,
Annette

7 kommentarer:

Heidi Ann sagde ...

Ej sikke en forskrækkelse. Men altså når alt ser fint ud, et det da godt nok en hård melding ikke at måtte køre bil så længe;0( alle og enhver kan da besvime. Har selv haft perioder hvor jeg nogle gange røg i gulvet. Håber du får held med klagen. Og rigtig god scrap weekend.

Mette sagde ...

Hold da op en oplevelse. Godt at du er blevet undersøgt. Rigtig god bedring. Held og lykke med bilen..... Eller rettere det at køre den.

Knus Mette

Anne Thormose sagde ...

Er du da vimmer - sikke en forskrækkelse. Og lad os håbe på, at det kun er en forskrækkelse og ikke noget mere alvorligt.
Held og lykke med din klage - og sig lige til, hvis du er i bil over Fyn, så skal vi nok trække ind til siden. ;o)
Knus fra Anne

Margit sagde ...

Hold da op... der kan sandelig hurtigt blive vendt op og ned på ens planer!! =0)
RIGTIG GOD BEDRING... og pøj-pøj med klagen... det lyder da ret vildt med den "dom"...
Og god fornøjelse med logescrap...

Charlie sagde ...

Jamen dog - sikke en grim forskrækkelse. Godt du er blevet checket godt igennem - men lyder mærkeligt med det køreforbud.Sørg nu for at passe godt på dig selv.

Anjashobby sagde ...

Øv øv altså håber sørme da de trækker den tilbage med at kører og at det netop var fys der var gået for hårdt værks. Håber du får hyggescrappet
Mvh anja

madamtridse sagde ...

Hej søde tak for igår det var hyggeligt at se dig igen.
Håber du vinder klagen. :)Det er så træls med de busser og tog
Pas nu godt på dig selv.
Rigtig dejlig søndag
Knus