17 juli 2011


Igår var vi til forsinket 40 års fødselsdag, hvor de samtidig havde bryllupsdag igår - en rigtig hyggelig dag/aften. MEN... da klokken blev 00.00, kaldte værtinden pludselig på Niels og jeg. Men vi ville ikke rejse os og komme ind i stuen, for vi vidste godt hvad dato det nu var... Så hun måtte komme ud til os, og så fik vi denne smukke buket blomster. De spillede så også brudevalse-sangen - de troede de kunne få os til at danse brudevals NEJ NEJ NEJ, den gik ikke. Det var jo ikke et bryllup. Niels mistede dog noget af sin ene strømpe, og de begyndte at slå på glas, så vi måtte rejse os op og kysse... En flot skønne dejlig tosser...!

Vi mødte hinanden mandag den 17. juli 1995, og blev gift mandag den 17. juli 2000. Så STÅL-bryllup er det idag...

Og et TILLYKKE til 2 andre scrappere som har bryllupsdag idag... Margit og Charlie.

_____________________________________________________

Dette skønne "kæreste" billede fik vi taget hos fotografen, Marie, i maj måned. Elsker dette billede - hvor vi skulle snuse til hinandens næser - helt vildt sjovt...!
Håber alle får en dejlig dag - og gi' din kæreste, mand og børn et KÆMPE kys,
Annette

4 kommentarer:

Charlie sagde ...

TAK for din hilsen og også til lykke til jer - det var lige smuttet i min hukommelse at vi er hele TRE dejlige kvinder og mænd der deler denne dag. Fin buket og glæd dig til de næste mange år - de kan varmt anbefales. KH herfra

Margit sagde ...

Hej Annette
Tak for din søde hilsen... og til lykke med stål-bryllupsdagen.
Sødt kærestebillede... ;o)
I morgen afslører jeg lidt af vores program for i dag...
Og ja, som Charlie siger... det er skønt at have et langt liv med hinanden... Vi har kendt hinanden siden 1967, så det er maaaange år... Knus fra Margit

lam sagde ...

ET STORT forsinket TILLYKKE og hvor ser i søde ud på kærste billedet

Iben sagde ...

Det lyder til at have været en rigtig dejlig dag - og jeg lagde godt mærke til at du har sat dette skønne billede på Facebook.
God sommer hilsen her fra Fyn :-)