24 august 2010

Da jeg i fredags ankom til Designer-dag hos Multiscrap, havde Iben rigtig mange Doily'er liggende på bordet. Så var jeg altså nød til at spørge, om jeg var gået glip af noget, for jeg kunne ikke rigtig se idéen med de der Doily'er. Det er ikke lige noget for mig, at lave en masse, og sætte i en ramme og hænge op. Men da jeg pludselig så idéen med at hvis man fjernede den nederste firkant, og kunne bruge resten som pynt til scrap, kort m.m. Så faldt 5-øren. Og jeg blev fuldstændig bidt af Doily-pynt. Har dog ikke lavet SÅ meget med det endnu, men har fået samlet mig en rimelig stor bunke "ting" til det. Så nu er det bare om at komme igang.

Lørdag var der 6 års fødselsdags-crop, og der var også nogle udfordringer. Den første udfordring var en skitse til et dobbelt LO - føj... tænkte jeg, for jeg er ikke glad for at lave dobbelt LO, og har ikke lavet ret mange, men jeg tog kampen op - og lavede dette LO, men ting som Karia elsker, og havde med til fotograf Marie Baes, sidste sommer.
(Layout #93 - 2010)


Udfordring 2 var en kort udfordring og den nåede jeg ikke. Udfordring 3 var at man skulle lave en Doily - og det gjorde jeg, men kan ikke vise den her endnu :-)

Udfordring 4, havde titlen: Hvad råber du HURRA for/over? Ej, men altså Iben - tænkte jeg. Nu stopper hun altså med de underlige udfordringer. Men fik tænkt lidt over den, og fik lavet dette LO. Str., farver og pynt bestemte man selv, men... *du skal stille og besvære 3 spørgsmål på siden *Der må kun være 1 billede (Jeanny tog dette billede af mig, som Iben var så sød at printe ud) *Knapper er skønne - og der skal være mindst 10 på siden.
(Layout #94 - 2010)


Ha' en super dejlig og kreativ dag,

Annette


7 kommentarer:

Maria Krumbæk sagde ...

Rigtig flotte LOs! Jeg kan specielt godt lide det sidste- det er et super godt billede af dig :)

Anne Thormose sagde ...

Skønne layouts. Og ja, røde hunde er super lækre - specielt oven på brunsviger. ;o)

Lone sagde ...

Sikke dog nogle super lækre layouts du har lavet. Er specielt vild med det sidste. Super flot opsætning, skønne farver og et rigtig godt billed af dig.

mette wad sagde ...

Begge nogle skønne LO's og de billeder på det øverste er da dejlige at se på.
Sikke nogle sjove udfordringer, og man får helt sikkert scrappet noget man ikke ville have gjort:-)

lam sagde ...

Skønne layout og jeg glæder mig til at se dine doilies. har selv lavet en og ja man bliver lidt bidt af det

Brit sagde ...

Super fedt LO's - er især vild med det sidste....
Og nu er jeg måske håbløs bagud - undskyldningen må at jeg lige har været på ferie - men hvad er en doily? :)

Pia sagde ...

super lækre layout, skønne farver og opsætning