13 april 2009

I lørdags samlede jeg alle de skitser jeg havde liggende, samt printede lidt nye, samt en masse LO'er som jeg bliver inspireret af. Så skar jeg dem til i 21x21 cm, og samlede det hele med min bind-it-all maskine. Min nye bog pakkede jeg ned i min scrap-taske, så den var klar til søndagens scrap-kom-sammen hos Anja.Igår, var jeg så til scrap hos Anja i 10 timer (med tømmermænd). Det var simpelthen så hyggeligt, og jeg fik lavet hele 5 LO'er. De første med inspiration fra min nye bog.

Dette LO er lavet ud fra en af skitserne i min nye bog.

Dette LO er lavet ud fra et LO af Lisette, fra min nye bog.Trængte til at se nogle andre børn end mine egne, så lånte disse billeder af Anjas dejlige børn.Her har jeg bl.a. brugt noget af det nye metalpynt, fra DreamPapers.

7 kommentarer:

Linda K. sagde ...

Sikke nogle flotte LO's du har fået lavet, og er helt vild med det metalpynt :). Lyder så hyggeligt med igår, ærgerligt at det faldt sammen med påske aftaler.

madamtridse sagde ...

Nogle skønne LO's du fik lavet. Super lækre detajler. Jeg er vild med de farver du har brugt til vinterLO'et.:)
En super god ide at samle skitser i en bog. :)
Håber du har haft en dejlig påske.:)
Knus.

Lina sagde ...

Fed ide! Den er hermed 'stjålet' :) Og super lækre LO'er - er jo lige ved at sige 'som altid' :))

Engel sagde ...

Hold da op en masse du har nået... og så i den tilstand! Annette du imponerer vildt...! kan rigtig godt lide de glade farver, som går igennem alle siderne.. Super skønne... og sikke en god ide med skitserne... man kan jo se at det virker! Måske skulle jeg overveje at gøre det samme... hmmm... Nå, men håber du har haft en rigtig skøn påske! Knus Engel

Netti sagde ...

Det var da en hammergod idé med sådan en bog. Jeg har een i en mere primitiv udgave.
Superflotte layouts du har lavet. Man kan nemt genkende når det er en lisetteskitse :)

lam sagde ...

Sikken en god ide med sådan en bog og hold da op du har været flittig. Super flotte layout og jeg er meget beæret over ,jeg kan inspirere dig

maria sagde ...

Wow en masse du har super skønne LO du har fået lavet i går. ked af jeg ikke kunne komme. Vi ses på onsdag