08 september 2008

Scrapbooking Teknik

DreamPapers og Fru Hansens Kælder
har i samarbejde lavet Scrapbooking Teknik


Scrapbooking Teknik er hæftet for dig, der har lyst til at bevæge dig ind i scrapbookings kreative verden.I dette hæfte vil du lære om scrapbooking helt fra bunden af, så du på egenhånd kan komme godt i gang.Hæftet indeholder de mest basale teknikker, vist med både ord og billeder.
Scrapbooking er ikke et nyt fænomen i ordets bogstaveligste forstand. Det nye er måden at gøre det på.Hvor man tidligere blot gemte små genstande som billetter og hårlokker og lagde dem ind ! sammen med sine billeder, har scrapbooking udviklet sig til en helt regulær kunstform.For mange gælder det nu i lige så høj grad om, at få opsætning og farvekombinationer til at gå op i en højere enhed med billeder, så man får skabt den helt rette stemning.
Det er også en måde at få fortalt en historie på. At få knyttet de vigtige ord der beskriver personer, begivenheder og steder. Information der ellers let går tabt.
Vigtigst er, hvad vil du bruge scrapbooking til? En tanke som er god at tage udgangspunkt i!Sikkert er det dog, at det vil ændre sig hen ad vejen. Det er i hvert fald de færreste, som starter ud med tanken om, blot at lave Barnets Bog, som stopper der bagefter…
Kan købes hos DreamPapers og Fru Hansens Kælder for 99.00 kr.

Ingen kommentarer: