25 december 2012

25.12.12.


Godmorgen-billede den 25. december.
Ja, så er sneen væk igen...

Jeg har taget månedsbilleder af mine børn siden de blev født. Ved ikke helt hvornår jeg skal stoppe igen, for det er sjovt at ha’ disse billeder. Er blevet inspireret fra nogle Project Life sider, til at lave månedsbillederne i et Project Life album. Jeg kan ha’ 1 år på hver side, og vil så lave nogle “større” billeder/layouts indimellem. Tænkte først at det ville være pænest at lave billederne i sort/hvid. Men blev så enig med mig selv om at lave dem i farve. Jeg selv syntes det er sjovt, at se det tøj man selv havde på da man var barn.
Der tænker man - hvad har de dog tænkt på med de farver - og det gør mine børn nok også, når de som voksne skal se disse billeder af dem selv som små.
Idag skal vi på baby-visit, da Niels' fætter og kæreste i lørdags, 
fik en lille Lukas - og ham glæder vi os til at se.
Derefter står den på den årlige venne-julefrokost.
Ha' en glædelig og kreativ dag,
Annette

3 kommentarer:

Louise sagde ...

Hej super god ide..ha en dejlig 1. juledag.

Karina Beck sagde ...

Hvor er det en god ide med månedsbilleder.!
God 1. juledag.

Charlie sagde ...

TÆNKER at jeg ville have elsket at fotografere Mie hver måned dengang i 1977 - men det var ikke rigtig noget man eller jeg fik gjort. Men jeg kunne jo kigge hendes gamle fotos igennem - for en del har dato for fremkaldelse på bagsiden - og måske rekonstuere en form for "dit første år eller noget". Håber du og dine også har haft en dejlig juleaften selvom du sådan blev sløj - ØV!! Her er jeg længe oppe for at gøre klar til det store og dejlige familierykind i morgen. Mange julehilsner herfra og TAK til dig og Brit for jeres støtte til OSH i 2012. =0) Nå ØV der røg de strømper - Fifty kradser mig lige på benet for at sige at jeg også skal hilse fra ham.