14 marts 2011

Til Convention i weekenden, var der 4 udfordringer man kunne lave hjemmefra. Jeg lavede dette layout til Layout-opgave 1
Lav et layout med mindst 4 billeder. Farverne gul og grøn skal indgå i dit layout, men derudover må du bruge de farver du vil.
Jeg var så heldig at få en 3. plads - og et skønt 30x30 album som præmie.
Tusind tak til dem som stemte på mig. Det krævede blod, sved og tårer at lave dette LO, da jeg undervejs, fik klippet mig rigtig godt inde i hånden. AV AV AV - men færdig skulle LO'et blive trods alt.(Layout #31 - 2010)

Jeg har brugt IKEA-emballagekarton som bagrund. Modelling Paste. Grøn Glimmer Glam. Tim Holtz pynt. Målebånd fra Rema 1000. Blomster. Drops. Pynt fra Heidi Grace. Sunny Thickers. Blade på nål. Ternet brads fra Søstrene Grene. Punchinella.


På vej hjem fra en samtale hos Ekspresvikar - kørte jeg lige en tur i Rema, og fandt dette... Trængte virkelig til lidt forår her i regnvejret. Så nye handsker, brødkurv og skønne tulipaner.


Ha' en dejlig og kreativ dag,
Annette

3 kommentarer:

Sofie sagde ...

WOOOW hvor er det også bare flot Annette, sikke et arbejde! Du er simpelthen så god til modelling paste;0)
Og lækker, lækker brødkurv og grillhandske du har købt.
Knuser

Karina Beck sagde ...

Det er et kanonlækkert layout. Flot effect med MP især med puncinellaen ; )

Charlie sagde ...

Ja sikke et uheld "bare" for at lave et LO - så godt din skade. Men FLOT blev det - og sikke en sød brødkurv og ovnvante du fandt dig - pas nu på resten af fingrene. =0)