17 december 2010

Som jeg har lavet de sidste mange år, skulle de også laves i år. Konfekt i mine elskede Tupperware siliconeforme. Første smelter man chokoladen (i år har jeg prøvet med 3 farver), og smøre det op af kanterne, så det hele er dækket af chokolade. Så sætter man det i køleskabet, til det er hårdt.

Derefter kommer man karamelsovs i alle hullerne. Ikke helt op til kanten, da der skal være plads til "bunden".

Så kommer der smeltet chokolade på, som laver "bunden", og samler det hele. Så skal det i køleskabet en dags tid, så det hele er blevet hårdt.


Og VUPTI - har man de skønneste chokolader med flydende karamel. Smager lidt i stil med Toms skildpadder...




Ha' en kreativ og glædelig 17. december,
Annette

8 kommentarer:

Mio sagde ...

Nøj... det ser lækkert ud mums ; )

Sabrina Krighaar sagde ...

Øj, hvor ser det lækkert ud!

Netti sagde ...

Nøj det ser lækkert ud!! Hvordan laver du det der karamel noget der er indeni??

Karina Beck sagde ...

Savle, savle hvor ser det lækkert ud!!
Tak for din hilsen på facebook ; )
God weekend.

Anonym sagde ...

Mit mundvand steg lige et par cencimeter:) De ser godt nok lækre ud.

Pia sagde ...

fy da for en kreativitet med chokolade, får dårlig samvittighed over at mit marcipan og nougat stadig ligger i ruller i køleskabet . kanon flot konfekt du mums mums

maria sagde ...

mums hvor ser det lækkert ud :0)

Linda sagde ...

FY DA de ser gode ud...noget man kan blive bidt af??