Som jeg har lavet de sidste mange år, skulle de også laves i år. Konfekt i mine elskede Tupperware siliconeforme. Første smelter man chokoladen (i år har jeg prøvet med 3 farver), og smøre det op af kanterne, så det hele er dækket af chokolade. Så sætter man det i køleskabet, til det er hårdt.
Derefter kommer man karamelsovs i alle hullerne. Ikke helt op til kanten, da der skal være plads til "bunden".
8 kommentarer:
Nøj... det ser lækkert ud mums ; )
Øj, hvor ser det lækkert ud!
Nøj det ser lækkert ud!! Hvordan laver du det der karamel noget der er indeni??
Savle, savle hvor ser det lækkert ud!!
Tak for din hilsen på facebook ; )
God weekend.
Mit mundvand steg lige et par cencimeter:) De ser godt nok lækre ud.
fy da for en kreativitet med chokolade, får dårlig samvittighed over at mit marcipan og nougat stadig ligger i ruller i køleskabet . kanon flot konfekt du mums mums
mums hvor ser det lækkert ud :0)
FY DA de ser gode ud...noget man kan blive bidt af??
Send en kommentar