16 juli 2010

Igen en udfordring fra Brit. Og denne gang har hun virkelig ramt rigtigt - for det var virkelig den største udfordring EVER... Udfordringen: Brug kun billeder af dig selv, fra nyere dato, men fra den gamle billedbunke. Farven PINK skal være den primære farve. INGEN mønsterpapir. Brug kun FLADE blomster, når det gælder blomster. Ellers frit valg på alle hylder...

Jeg havde INGEN billeder af mig selv alene, så måtte finde nogle med børnene, og så skære børnene væk :-) Og jeg som bare ikke ejer ret meget i pink. For lyserød måtte ikke bruges. Men fandt i min pose med rasterpapir, en smule pink karton, som jeg kunne skære til.

Og for at det ikke skal være løgn, så sad jeg og hørte netradio, mens jeg lavede dette LO. Så spiller de bare musik som jeg HADER. Nemlig Robbie Williams og TV2... Så helt galt på den... Men senere kom der Van Morrison og Red hot chili peppers... så hjalp det lidt på humøret.

Dommeren har idag set LO'et og godkendt det - så det var dejligt.
(Layout #80 - 2010)


God fredag aften til alle,
Annette

9 kommentarer:

Nikolette sagde ...

Nej hvor godt! Det ser nærmest ud som om du er ved at give dig selv et kys GG

Karina Beck sagde ...

Det var ellers noget af en udfordring! Men den klarede du også flot!

Sofie sagde ...

Griner... For jeg ved hvordan du har det med den farve, men hvor blev det da bare skide godt! Jeg er helt vild med billederne af dig, hold da op et vildt flot hår;0)
Knuser fra mig som igen snart er blevet bums, jeg har sagt op!

maria sagde ...

hold da op en udfordring for dig, som bare hader pink :0)
Det er blevet vildt flot LO med nogle skønne detaljer og og lækker farver :0)

Brit sagde ...

Det blev da drøn godt - du må da indrømme, selvom du ikke kan lide pink....
Men tænk efter den omgang at du allerede har trukket i land med vores udfordringer :) Kylling :)

Brit sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Netti sagde ...

Det kan godt være at du hader pink men du fik da et rigtig flot layout ud af det :) Hvorfr hader du den farve?? Jeg kan god lide den.

Pia sagde ...

Det er blevet kanon flot og ser supert ud i pink men jeg ville også synes det er en svær udfordring som du har løst til top karakter.Du må have en god weekend.
knus Pia

madamtridse sagde ...

Wow hvor blev det LO bare kanon lækkert, selv om det er i PINK og det var til at begynde med rigtig dårlig muzak på radioen....;O)
Du må ha' en rigtig dejlig weekend.
Knus