24 september 2008

Støt Brysterne

Igen i år har DreamPapers startet en indsamling hos STØT BRYSTERNE,vil du være med til at gøre en forskel? - måske en dag har du brug for hjælp...

Klik her og kom til DreamPapers indsamling

Sidste år bidrog private indsamlere med 2 mio. kr. Vil du være med til at overgå det flotte resultat i år?

1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft. Godt 4.000 kvinder får hvert år stillet diagnosen brystkræft, og det er dermed den hyppigst forekommende kræftsygdom blandt kvinder.

Støt Brysterne er Kræftens Bekæmpel! ses kampagne til fordel for brystkræft. Det er en årligt tilbagevendende aktivitet, som finder sted i oktober måned - den internationale brystkræftmåned, hvor mange lande i verden sætter fokus på og samler penge ind til kampen mod brystkræft.

Det primære formål med kampagnen er at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft, men også at sætte fokus på og skabe opmærksomhed om en sygdom, som hver dag rammer 11 danske kvinder.

Det sker gennem en række aktiviteter: salg af støttearmbånd og andre produkter, forskellige events, internetindsamlingen her på siden og uddeling af lyserøde sløjfer. Og med hjælp fra rigtig mange private danskere og virksomheder, som ved deres deltagelse i kampagnen giver både symbolsk og økonomisk støtte til sagen.


Annette
www.dreampapers.dk

Ingen kommentarer: