01 juni 2008

Kreativ Blogger

Jeg har fået denne skønne award af Anne, som hun havde tildelt til blandt andet mig:
Med følgende begrundelse: Som på mest kreative facon takler scrapbutikken på egen hånd, holder styr på familien og får alligevel tid til at lave de skønneste layouts, både de digtitale og dem af papir.
Tusind tak Anne.

Jeg sender straks awarden videre til følgende 5 personer.

Lisette: Til min super kreative veninde, som laver de flotteste LO. Og som altid er frisk på en gang scrap med mig, om det er i Høje Taastrup, Himmelev eller Hjørring.

Pialine: Som laver de flotte kort, mange forskellige slags, og som både scrapper og digi scrapper, og laver de smukkeste rammer til sine forældre.

Connie: Er fantastisk til at farvelægge, og laver de smukkeste kort, LO og paintables. Og som også altid er frisk på at hjælpe mig i forretningen med både kurser og dekoration af mine vinduer.

Annika: Som altid laver sådan nogle dejlige projekter. Elsker at kigge forbi din blog. Og tak forbi jeg altid kan trække på dig, når mig IT teknik ikke virker.

Maria/Ria4: Som med sine 6 dejlige børn, stadig har tid til at lave smukke kort, LO og nu også digiscrap, og altid er frisk på en hjemmebagt kage når vi har FreeScrapKlub.

Jeg kunne ha' valgt mange flere... men nu blev det sådan.
Håber i alle får en super fantastisk søndag - den 1. officielle sommerdag, med masser af sol,
Annette

3 kommentarer:

Annika sagde ...

Tusind tak Annette.
Kan jo ikke holde mig fra det pokkers nørderi :$

Nu vil jeg prøve at finde 5 som jeg mener også fortjener den :)

maria sagde ...

tusind tak for den, den er jeg meget glad for.

Pialine sagde ...

Jamen tusind tak for de flotte ord - det er et stykke tid siden jeg har været rundt på de forskellige blogge, så det var en dejlig overraskelse.
Knuzzer
Pialine